петък, 7 ноември 2008 г.

Синди Крофорд

Точно така, прозвището „селско момиче" най-точно характеризира детството й. Тя е родена провинциалното градче Де Келб в щата Илинойс, където живее до 16-ата си година, без никакви признаци, че един ден ще се превърне в модна икона. Мес­тният фотограф я забелязва на полето, където бере царевица заедно с родителите си. Резултатът е репортаж за едно момиче от провинцията във вестник с тираж 500 броя. Но това се оказва събитието, което отприщва пътя на кариерата й.

След завършване на училище Синтия Ан Крофорд, както е истинското й име, постъпва в университет, за да учи ин­женерна химия, но вместо да я завърши, се озовава на страниците на списание Playboy. Следват шест години като водеща на модния блок в MTV, модния подиум, фотосесии за Revlon и Omega, собствена серия от календари.

По едно време всички решават, че на някогашното селско момиче наистина му върви, след като е успяло да заплени най-големия красавец (за първата половина на 90-години на миналия век) в Холивуд - Ричард Гиър. Голямата им любов и бракът им обаче просъществуваха само три години, а причи­ните за раздялата им така и не станаха ясни.

kliuki.net

Няма коментари: