неделя, 7 юни 2009 г.

Софиянка и бургазлия най-красиви в УНСС

19-годишните първокурсници Нелия Мачева и Христо Манов бяха избрани за Мис и Мистър УНСС 2009. Това стана в препълнената аула "Максима". Общо 20 момичета и момчета от висшето учебно заведение се бориха за титлите в три кръга. Сред претендентите имаше студент, който се занимава с йога, както и пищна хубавица, чиито гърди вървят пет минути пред нея...
Председател на журито в категорията Мис бе модният спец проф. д-р Любомир Стойков, а в това за Мистър - Мис Б ългария 2005 Роси Иванова. Те връчиха и лентите на победителите. Мис УНСС 2009 Нелия Мачева е от София. Първокурсничката се е посветила на специалността "Администрация и управление". Мистър УНСС Христо Манов пък е от Бургас. Той учи "Икономика" и спортува кикбокс. Двамата освен ленти получиха и по 800 лева.
Втора подгласничка на победителката стана Кристина Тулешкова, а първа - Йоана Кючукова.
Втори подгласник в категорията Мистър е Филип Шевов. Първи пък е най-артистичният участник в конкурса - Даниел Петканов. Той се отказа от паричната си награда в размер на 600 лева и подкрепи благотворителната кауза на Студентския съвет на УНСС "Аз помогнах" за децата от дома в Калофер. Студентът прибави сумата към събраните 2200 лева.
Водещи на петия конкурс "Мис и Мистър УНСС" бяха топмоделът Гери Дончева и познатият ни от риалити шоуто "Страх" Наско Михайлов. За музикалната част пък се погрижиха момчетата от "Групата".

Няма коментари: