понеделник, 13 септември 2010 г.

Как боравят моделите с лаптопите?


Отговорът на този въпрос би бил същият, както ако го бяхме отправили и към фолкпевиците – трудно се борави с лаптопи, щом като се опитват да ги отворят на обратно. Но не може да се очаква от моделите да демонстрират интелект, щом като и колежките им по умствен багаж излизат на концерти, за да “пеят” с обърнат микрофон.

Толкова им е акълът, макар това да не им пречи в никакъв случай. Нали има една такава статистика, че колкото по-глупав е човек, толкова по-щастлив е той.

Определено не може да го отнесем към всичко, но по всичко си личи, че моделите са много щастливи личности. Видят ли нещо да им лъщи, веднага се усмихват по инерция. Хората му казват професионално изкривяване, та същото е и тяхното. Да им отвориш един преносим компютър дори, те веднага ще си помислят, че камерата в средата ще ги снима и веднага ще се ухилят до ушите, ако можеше.

След това обаче, ако трябва да им обясните, че трябва да свършат нещо на лаптопа, хич не очаквайте да го направят, защото нищо чудно да започнат с издирването на копчето за включване. Приятната гледка да бъдат гледани отстрани не може да се сравни с тази, когато проговорят и вкарат в действие мисленето.

Естествено е все пак всички красавици да си имат компютри вкъщи, защото те са необходимост днес. Но за тях по-скоро са гъзария, за да се изфукат, че си имат последния модел на лаптопи Sony или Toshiba, които едва ли не можели да правят всичко, само оставало да се научат как, а до тогава ще ги използват най-често като украшение на дома.


бутон за споделяне

Няма коментари: