понеделник, 13 септември 2010 г.

Гала изключва всички климатици преди тренировка, за да се изпоти обилно


Преди време Гала, която все още беше в “Сатен” заговори за климатици. Причината била, че докато тренира обичала да й е хладно, но все пак предпочитала да се изпотява и да се лиши от това удоволствие, че да може да се топи още повече и да извайва още по-красива фигура.

Чаровната балерина се занимава с това вече повече от 20 години и тренировките й можели да минат и без климатик, но едва ли се лишавала от него вкъщи. Тя се наказвала не само с това, но и не си слагала грим, тъй като веднъж изпоти ли се човек, щом като не е в климатизирано помещение, гримът се разтича и се пропива в порите на кожата, което никак не е полезно за нея. Затова Галя препоръчва и на останалите дами да си останат естествени при тренировките.

Освен това тя разкрива, че ако жените искат да са красиви, тогава трябва да изключат климатика вкъщи и да се поизпотят малко в залата, тъй като с някоя касета на известна манекенка вкъщи и пред телевизора няма да стене.

За това се иска повече воля, защото всеки може да си стои у дома с всички дистанционни в ръка – най-малко това на телевидението и климатика, и от диванчето да си гледа как другите се потят, но ако иска нещо повече се налага да се надигне и да изхвърли излишното от себе си, тъй като в един момент от живота ще се окаже прекалено много товара.


бутон за споделяне

Няма коментари: