четвъртък, 12 март 2009 г.

Няколко стила съжителстват в бижутерията


Както обикновено, и през този сезон няколко тенденции съжителстват в бижутерията. Модните специалисти препоръчват да си изберете накит в зависимост от своя индивидуален стил, настроението си и, не на последно място - от линията на вашия тоалет.

Младите момичета, както и по-дръзките дами, могат да заложат на едри бижута. При тях етностилът се съчетава с издържали проверката на времето класически елементи, златото съжителства със сребро, скъпоценните камъни - с техни кристални имитации. Подобни бужута се носят най-вече със спортни тоалети. Но дори стилът ви да е по-строг, е достатъчно да сложите една пищна гривна, за да раздвижите деловия тоалет.

По-зрелите дами, както и любителките на класиката, ще предпочетат почти невидимите обеци, колиета и гривни. Те са изработени от розово злато, което се сли-

Едра гривна, при която ет-ноелементите се съчетават с рокерска верижка

ва с цвета на кожата. Носят се със стилни вечерни рокли, както и с изискани чер-но-бели тоалети.

Любителките на екпери-ментите вероятно ще заложат на футуристични накити със съвършени графични форми. Те подхождат най-вече на модерните напоследък костюми, при които саката са с разширени рамене, полите - трапецовидни, а талията е силно пристегната с колан.

Няма коментари: