четвъртък, 19 март 2009 г.

СОФИЯНЦИ СА НАЙ-КРАСИВИТЕ МОДЕЛИ НА „ES Line”

Собствениците на „ES Line Models” Силвия Васева и Евгени Евтимов проведоха конкурса "Лице на България" и същевременно отпразнуваха втория рожден ден на модната си агенция в столичния хотел "Шератон". "Целта ни е да представим на широката аудитория букет от красиви лица, но и да популяризираме две кампании - тази за съхранение, реставрация и развитие на културно-историческото наследство на нашата страна, както и Националната кампания за подпомагане децата на инвалидите и децата на загиналите служители от системата на МВР", обясни Евгени пред нашия вестник.
В конкурса се включиха 28 професионални модели от цялата страна. Повечето от тях упражняват и други професии. Явиха се рали шампионка, кредитна консултантка, красавица, която лети с парапланер и скача с бънджи, модна дизайнерка, математичка, уеб дизайнер, професионален готвач, брокер на недвижими имоти, певец, преминал първите кастинги на " Мюзик айдъл".
Камелия Янкова и Бисер Борисов спечелиха надпреварата "Лице на България", организирана от модната агенция. Всеки можеше да гласува за своите фаворити чрез уебсайта на " ES Line Models ". Крайното класиране обаче бе определено от компетентно жури, в което се включиха собствениците на агенцията, победителят от "Ден-сингстарс" Орлин Павлов, топманекенката Маги Желязкова, фолкпевицата Теодора и редактори от няколко национални медии. С титлата "Лице на България 2009" се окичиха двама софиянци - Камелия Янкова и Бисер Борисов. Пъстрооката красавица, родена през 1985 г., е висока 1,70 м, а перфектните й мерки са 83-55-85 см. Тя е хостеса на партита и промоции, а през свободното си време играе покер. Кавалерът й също е столичанин на 25 години. Висок е 1,84 м. Работи като фризьор в собствения си салон за красота.
Докато останалите участници трепетно очакваха да разберат дали и те не са призьори в някоя от категориите на конкурса, атмосферата в залата разведряваха водещият Пейо Филипов и мъжкият дует "Червено и черно".

Няма коментари: