петък, 3 април 2009 г.

СЛЪНЧЕВАТА ЖЕНА Е НЕУСТОИМО СЕКСИ

"Новата ми колекция е адресирана към активните и модерни жени, които умело комбинират цветове и платове и могат да импровизират и експериментират -казва Жени Живкова. - В творенията ми витаят духът и естетиката на Ренесанса, адаптирани към ценностите на нашето съвремие. Реших да нарека колекцията "Слънчева жена", защото искам моите облекла да носят настроение и радост. Посланието ми чрез тях е да не бъдем унили, дори и в трудни моменти."
Да видят последните изненади на дизайнерката в зала " София" на Кемпински хотел Зографски дойдоха едни от най-ревностните почитателки на марката "Жени стил" - Клавдия Кашева, Цветанка Кал фин, Цветелина Бориславова, Петя Славова, много посланици. Ревюто уважиха и дизайнерките Жана Жекова и Албена Александрова, проф. Любомир Стойков, Евгени Минчев, Павел Цветков.
Колекцията е от 60 облекла, ефектно преливащи в 12 теми. От известно време насам Жени Живкова залага на секси излъчването, на настроението и радостта от живота. Женствеността е подчертана с къси вталени сака, шал-яки, вградени биета и рюшове. Елегантността непременно включва роклята. Дизайнерката много я обича и разигра с нея фееричен спектакъл. Освен разнообразието от луксозни материи, красиви цветове, авангардни съчетания на нюанси, впечатляващи десени, роклята е различна с изискан силует, шармантни разкроявания, закачливи чупки и плохи. Майсторката на шева прецизира и акцентите вграждания на платове с пайети и материи с намачкана
структура, с наборите и чупките.
Верния приятел на жената - панталона, Жени превръща в оръжие за изтънчена съблазън. Независимо дали е разкроен и с чупки, тип цигара или прав, дамата изглежда шик и изпълнена с настроение. За изисканата визия заслуга имат и полите, привличащи с различни конструкции и дължини. Официалната тема в колекцията "Слънчева жена" пък е апотеоз на стил и съвършенство.

www.kliuki.net

Няма коментари: